יום שישי, 21 באוקטובר 2011

תענוג קטן שקשה לעמוד בפניו...

... אלו המילים שתיארו את העוגיות האלו (מתכון מתוך "The Australian Women's Weekly"). עוגיות קוקוס, פשוטות מאד, קלות להכנה, הן ללא קמח והכי חשוב, ולא פחות מכך, גם טעימות טעימות.

החומרים (לכמות של 15 עוגיות):
1 חלבון
2 חלמונים
1/4 כוס (וקצת) סוכר דק
120 גרם קוקוס טחון


ההכנה: מחממים תנור ל - 150 מעלות. בינתיים, בקערה, מערבבים את החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים את התערובת שנוצרה. מקציפים אל החלבון, וכשהופך לקצץ לבן ויציב, מוסיפים אותו לתערובת הקוקוס ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. יוצרים עוגיות בעזרת הכף ומעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפייה או משומנת. אופים כרבע שעה, מנמיכים את הטמפרטורה ל - 120 מעלות ואופים 15-20 דקות נוספות עד להזהבה. ובינתיים, ועד שמוכנות, נהנים מהריחות הנהדרים שמפיצות העוגיות...





זהו. פשוט, קל טעים. Bon Appetit :-)