יום שני, 24 במאי 2010

אני אוהבת את שבועות


יש בחג הזה משהו קליל, פשוט ונעים...

בלינצ'ס. קלים להכנה וטעימים. מאד מאד. הפעם, היתה לי סו-שפית קטנה ומתוקה, שעזרה לי להכין, או יותר נכון - מילאה אחר הוראותי בקשב רב (בדר"כ...). אני צילמתי, חילקתי הוראות, ואת העבודה (החשובה!) היא עשתה. ובהצלחה. הבלינצ'ס יצאו משובחים, ומיותר לציין שנעלמו באורח פלא מהמקרר... ובמהירות! והקטנטונת, בזכות הישגיה המרהיבים במטבח, קודמה במהרה לתפקיד שפית מדופלמת!





איך מכינים:
מערבבים בקערה קמח, ביצים, מים, שמן, מעט סוכר ומעט תמצית וניל. שופכים על מחבת חמה בכל פעם מעט מהעיסה ליצירת בלינצ'ס... כמו פנקייק'ס. כשמוכנים, ממלאים כל אחד בכף של גבינה מתוקה (גבינה לבנה עם סוכר וניל ותמצית וניל), מגלגלים ומקבלים בלינצ'ס מתקתקים וטעימים. Bon Appetit :-)







לרשום ולא לשכוח:
לבלינצ'ס (כמות של 12)
1 כוס קמח
2 ביצים
1+1/3 כוס מים
2 כפות שמן

למילוי - 2 קופסאות גבינה לבנה
2+1/2 שקיות סוכר וניל (אפשר יותר או פחות. תלוי במידת המתיקות שאוהבים)
1 כפית תמצית וניל

לתחילת העמוד, הקליקו כאן