קוצצים כרוב לבן, בינוני, לרצועות דקות (אבל לא דקות מדי). במחבת - קולים שומשום מלא. בינתיים, מכינים את הרוטב. בצנצנת - רבע כוס שמן (לא שמן זית. שמן תירס או חמניות), רבע כוס סויה, רבע כוס חומץ (אני משתמשת בחומץ תפוחים) ושליש כוס סילאן (או סוכר חום). מנערים את הצנצנת היטב ושופכים על הכרוב. מוסיפים מעל את השומשום הקלוי ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות (ככל שישאר במקרר יותר - כך הטעמים יספגו טוב יותר). זהו. מוכן. Bon Appetit :-)
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סויה
1/4 כוס חומץ
1/3 כוס סילאן/סוכר חום
כרוב לבן
כוס שומשום מלא
להתחלה, הקליקו כאן
תגובה 1:
מקסים, מפתה ומלהיב - האוכל, המקומות, התמונות והטקסט...
הוסף רשומת תגובה