אני מאד מאד אוהבת טחינה. חומוס? תלוי במצברוח. היתה לי בבית טחינה גולמית, והרבה. היו גם גרגירי חומוס שמנמנים וחמודים שרבצו להם בנחת בצנצנת כבר תקופה ארוכה... והחלטתי לעשות מעשה. לעשות חומוס.
מודה ומתוודה שהפעם במתכון אין כמויות מדויקות. הכל... לפי הרגש. "זרקתי" למג'ימיקס גרגירי חומוס (להלן יקראו "שמנמנים וחמודים") שבישלתי במשך חצי שעה (השרתי אותם במים קודם לכן, במשך כמה שעות), הוספתי שתי שיני שום, טחינה גולמית (בערך 3/4 כוס), מיץ מלימון שלם, כף מלח ושתי כפות שמן זית. בעוד המג'ימיקס עובד, שפכתי פנימה מים עד לקבלת הסמיכות הרצויה (אני לא אוהבת חומוס חלק... אוהבת שקצת מחוספס. שמורגשים טיפה הגרגרים...). יצא נ-ה-ד-ר.
מודה ומתוודה שהפעם במתכון אין כמויות מדויקות. הכל... לפי הרגש. "זרקתי" למג'ימיקס גרגירי חומוס (להלן יקראו "שמנמנים וחמודים") שבישלתי במשך חצי שעה (השרתי אותם במים קודם לכן, במשך כמה שעות), הוספתי שתי שיני שום, טחינה גולמית (בערך 3/4 כוס), מיץ מלימון שלם, כף מלח ושתי כפות שמן זית. בעוד המג'ימיקס עובד, שפכתי פנימה מים עד לקבלת הסמיכות הרצויה (אני לא אוהבת חומוס חלק... אוהבת שקצת מחוספס. שמורגשים טיפה הגרגרים...). יצא נ-ה-ד-ר.
אז למה לקנות, כשאפשר להכין לבד??? Bon Appetit :-)
לתחילת העמוד, הקליקו כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה